Zakelijk chocoladeletters bestellen met eigen logo

Chocoladeletters bestellen Amersfoort

Wie zoet is krijgt lekkers van We Love Cakes

Zakelijke chocoladeletters met logo bestellen voor Sinterklaas

Dit jaar maken wij sinterklaas extra spectaculair met een luxe chocoladeletter met jouw eigen bedrijfslogo. Speciaal voor jou en je werknemers. Onze overheerlijke luxe chocoladeletters worden gemaakt van 100% duurzame Belgische Callebaut melkchocolade. Het is een handgegoten luxe chocoladeletter S van

200 gram Callebaut chocolade met bedrijfslogo. Komt sinterklaas ook bij jullie langs dit jaar?

♥ Bestellen chocoladeletters met eigen logo

Via onderstaand formulier kun je een bestelling plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen via info@welovecakes.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook. 

Bevestiging & offerte

Na het bestellen zullen wij per e-mail een bevestiging sturen. Eerst graag een offerte ontvangen? Dat kan, stuur een e-mail naar info@welovecakes.nl


Prijzen chocoladeletters met logo 2023

Onze chocolade letters zijn te bestellen met eigen bedrijfslogo.

€11,50 per stuk

€10,- per stuk bij afname van > 75 stuks

Prijzijn zijn exclusief 9% btw.


Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan, wij leveren alleen 100% Callebaut melkchocolade letters in de letter S. Neem contact op om een bestelling te plaatsen.


Het is mogelijk om de letter verder te personaliseren, denk hierbij aan het toevoegen van een kleur, de letter of bijvoorbeeld het gewicht van de letter. Is het budget iets kleiner dan onze 200 grams letter? Laat ons dit weten dan kunnen wij een alternatief bieden.

Verzenden chocoladeletters

Voor het verzenden van de chocoladeletters hebben wij twee opties.


Op één bezorgadres

Alle letters worden op hetzelfde adres bezorgd.

Prijs: afhankelijk van de bezorg afstand in km

Verpakking: letter in gouden doosje


Per stuk verzonden

Alle letters los verzenden naar verschillende adressen.

Prijs: +€4,50

Verpakking: letter in brievenbusdoosje


Chocoladeletters bestellen zakelijk

Verras ook jouw werknemers dit jaar met een luxe overheerlijke chocoladeletter van 100% duurzame Callebaut melkchocolade. 

Lees hier wat wij doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Voorproeven

Vind je het leuk om vast voor te proeven? Dat kan, je kunt contact opnemen en wij sturen dan een sample op of komen hem zelf langsbrengen.

Bestel nu jouw chocoladeletters om er zeker van te zijn dat Sint ook bij jullie langskomt dit jaar!

Chocoladeletters bestellen

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in om je chocoladeletters te bestellen. Wij zullen contact opnemen voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
Chocoladeletters bestellen groot aantal

Recensie van een blije klant!

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

''Dit is het 3e jaar dat ik chocoladeletters bestel voor mijn collega's. Er wordt zelfs al gevraagd of ze dit jaar weer komen! Ze zijn echt heerlijk, van top chocolade. Ons bedrijfslogo erop maakt het helemaal af. Een absolute aanrader en erg leuk om aan je collega's, familie of vrienden te geven.''

- Eric

Bake Five