Zoetigheden bestellen, maar wel met een verantwoord gevoel 

Waarom We Love Cakes maatschappelijk verantwoord onderneemt


Bij We Love Cakes vinden wij het belangrijk om naast het bakken van lekkere producten, ook een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij ondernemen op een manier die goed is voor mens, dier en milieu. Dit doen we met verantwoorde, duurzame en lokale producten.


We Love Cakes werkt namelijk samen met lokale en duurzame partners en leveranciers om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo kun je kiezen voor verpakkingen die zijn gemaakt van recyclebaar materiaal daarnaast zorgen wij zelf voor zo min mogelijk plastic. Uiteraard zijn wij groot voorstander van afval scheiden en doen we dat dus ook in onze bakkerij.


Wij zijn een sociaal bedrijf met oog voor onze werknemers. We bieden flexibele uren, coaching en doorgroeimogelijkheden. Hiermee creëren wij een prettige werkomgeving. Zo kan iedereen genieten van onze producten met een goed gevoel. 


Ook bij ons gaat er wel eens wat verkeerd. Aangezien wij tegen voedselverspilling zijn, wordt er niets weggegooid maar zoeken wij naar een organisatie of instelling in onze omgeving om een taart te doneren.


Chocoladeletters bestellen Amersfoort