Zakelijk chocoladeletters bestellen maar wel met een verantwoord gevoel 

Chocoladeletters bestellen Amersfoort

Wie zoet is krijgt lekkers van We Love Cakes

Waarom We Love Cakes maatschappelijk verantwoord onderneemt


Bij We Love Cakes vinden wij het belangrijk om naast het bakken van lekkere producten, ook een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij ondernemen op een manier die goed is voor mens, dier en milieu. Dit doen we met verantwoorde, duurzame en lokale producten.


We Love Cakes werkt namelijk samen met lokale en duurzame partners en leveranciers om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo kun je kiezen voor verpakkingen die zijn gemaakt van recyclebaar materiaal daarnaast zorgen wij zelf voor zo min mogelijk plastic. Uiteraard zijn wij groot voorstander van afval scheiden en doen we dat dus ook in onze bakkerij.


Wij zijn een sociaal bedrijf met oog voor onze werknemers. We bieden flexibele uren, coaching en doorgroeimogelijkheden. Hiermee creëren wij een prettige werkomgeving. Zo kan iedereen genieten van onze producten met een goed gevoel. 


Ook bij ons gaat er wel eens wat verkeerd. Aangezien wij tegen voedselverspilling zijn, wordt er niets weggegooid maar zoeken wij naar een organisatie of instelling in onze omgeving om dit te doneren. 


Zakelijke chocoladeletters op een verantwoorde manier

Naast dat onze chocolade letters overheerlijk zijn, zijn ze ook goed voor mens en natuur.


Zo gebruiken wij 100% Callebaut chocolade, zij traceren de cacao die afkomstig is van duurzame boeren: 
Wist je dat? Jij een bijdrage levert aan het goede doel zonder dat je het weet!
In februari 2015 werd door Barry Callebaut namelijk de Cocoa Horizons Foundation opgericht. Deze heeft als missie het levensonderhoud van boeren en hun familie in ontwikkelingslanden te verbeteren. Dit doet Callebaut door te kiezen voor duurzame, ondernemende landbouw.
Dat betekent dus dat als jij een zak Callebaut callets koopt, je dit goede doel automatisch steunt! Hoe mooi is dat?
Om de duurzaamheid van de cacaobonen te garanderen hecht Callebaut veel waarde aan de traceerbaarheid van de cacao. Dit houdt in dat de cacao die Callebaut verkoopt afkomstig is van boeren die deelnemen aan dit duurzaamheidsprogramma. Op deze manier houdt jij er als klant een goed gevoel aan over als je één van Callebauts kwaliteitsproducten koopt. Zo creëren we samen geleidelijk een betere wereld.

https://www.callebaut.com/nl-NL/chocolade/duurzaam/verdienste

Prijzen chocoladeletters met logo 2023

Onze chocolade letters zijn te bestellen met eigen bedrijfslogo.

€11,50 per stuk

€10,- per stuk bij afname van > 75 stuks

Prijzen zijn exclusief 9% btw.


Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan, wij leveren 100% Callebaut melkchocolade letters in de letter S. Neem contact op om een bestelling te plaatsen. 


Het is mogelijk om de letter verder te personaliseren, denk hierbij aan het toevoegen van een kleur, de letter of bijvoorbeeld het gewicht van de letter. Is het budget iets kleiner dan onze 200 grams letter? Laat ons dit weten dan kunnen wij een alternatief bieden.

Verzenden chocoladeletters

Voor het verzenden van de chocoladeletters hebben wij twee opties.


Op één bezorgadres

Alle letters worden op hetzelfde adres bezorgd.

Prijs: afhankelijk van de bezorg afstand in km

Verpakking: letter in gouden doosje of biologisch afbreek doosje


Per stuk verzonden

Alle letters los verzenden naar verschillende adressen*.

Prijs: +€4,50

Verpakking: letter in brievenbusdoosje


* Wij hebben het verzenden in eigen beheer, zo gaat het pakketje maar één keer meer met de postbezorger mee. 

Chocoladeletters bestellen zakelijk

Verras ook jouw werknemers dit jaar met een luxe overheerlijke chocoladeletter van 100% duurzame Callebaut melkchocolade. 

Voorproeven

Vind je het leuk om vast voor te proeven? Dat kan, je kunt contact opnemen en wij sturen dan een sample op of komen hem zelf langsbrengen.

Bestel nu jouw duurzame chocoladeletters om er zeker van te zijn dat

Sint ook bij jullie langskomt dit jaar!

Chocoladeletters bestellen

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in om je chocoladeletters te bestellen. Wij zullen contact opnemen voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
Chocoladeletters bestellen groot aantal

Recensie van een blije klant!

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

''Dit is het 3e jaar dat ik chocoladeletters bestel voor mijn collega's. Er wordt zelfs al gevraagd of ze dit jaar weer komen! Ze zijn echt heerlijk, van top chocolade. Ons bedrijfslogo erop maakt het helemaal af. Een absolute aanrader en erg leuk om aan je collega's, familie of vrienden te geven.''

- Eric

Bake Five