Wie zijn wij

In 2017 leerden wij, Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden wij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende zijn wij daarna samen verder gegaan om We Love Cakes tot een hoger niveau te tillen. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.

Nathalie Nauta


Verjaardagstaart op 28 oktober


Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit 

waardoor ik in 2013 startte met We Love Cakes. Het maken van bruidstaarten is wat ik het liefste doe, daarbij haal ik energie uit het persoonlijke contact met de bruidsparen. `


Sinds januari 2019 ben ik zeer trots op de grote nieuwe professionele keuken waar wij met alle

liefde jullie prachtige taarten maken.

Aurelia Spaaij


Verjaardagstaart op 9 augustus


Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Binnen ons bedrijf houd ik mij dan ook bezig met de communicatie, administratie, de planning en ben ik daarnaast ook te vinden in de bakkerij. Naast mijn overview in het bedrijf heb ik een gedrevenheid in het voorbereiden van de bestellingen. Heb je vragen over alles wat met taart en ons bedrijf te maken heeft, neem dan contact op. Jullie zullen mij spreken via al onze communicatie mogelijkheden die wij bieden.. 


Kelly Tolboom


Verjaardagstaart op 27 juni


Ik begon al jong met bakken en ik leerde van mijn Indonesische oma veel lekkere dingen maken. Tijdens mijn opleiding tot kok kwam het onderdeel banketbakkerij voorbij en ik was verkocht!

Ik heb jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants, maar van bakken gaat mijn hart sneller kloppen!

Vanaf september 2022 versterk ik het team van We Love Cakes en ben ik naast Nathalie verantwoordelijk voor alle overheerlijke (bruids)taarten die de deur uit gaan.