In 2017 leerden wij, Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden wij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende zijn wij daarna samen verder gegaan om We Love Cakes tot een hoger niveau te tillen. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.
Verjaardagstaart op 28 oktober
Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit
waardoor ik in 2013 startte met We Love Cakes. Het maken van bruidstaarten is wat ik het liefste doe, daarbij haal ik energie uit het persoonlijke contact met de bruidsparen. `
Sinds januari 2019 ben ik zeer trots op de grote nieuwe professionele keuken waar wij met alle
liefde jullie prachtige taarten maken.
🍰Favoriet: Caramel cheesecake 🤤
Verjaardagstaart op 9 augustus
Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Binnen ons bedrijf houd ik mij dan ook bezig met de communicatie, administratie, de planning en ben ik daarnaast ook te vinden in de bakkerij. Naast mijn overview in het bedrijf heb ik een gedrevenheid in het voorbereiden van de bestellingen. Heb je vragen over alles wat met taart en ons bedrijf te maken heeft, neem dan contact op. Jullie zullen mij spreken via al onze communicatie mogelijkheden die wij bieden.
🍰 Favoriet: Donuts gedipt in chocolade😍
Verjaardagstaart op 27 juni
Ik begon al jong met bakken en ik leerde van mijn Indonesische oma veel lekkere dingen maken. Tijdens mijn opleiding tot kok kwam het onderdeel banketbakkerij voorbij en ik was verkocht!
Ik heb jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants, maar van bakken gaat mijn hart sneller kloppen!
Vanaf september 2022 versterk ik het team van We Love Cakes en ben ik naast Nathalie verantwoordelijk voor alle overheerlijke (bruids)taarten die de deur uit gaan.
🍰 Favoriet: Spekkoek
Verjaardagstaart op 11 oktober.
Waar ik enorm enthousiast van wordt zijn leuke gezellige mensen om mij heen. Daarnaast ben ik enorm dol op lekker eten. Bij We Love Cakes komen deze twee dingen als een magische (cake)mix bij elkaar. We werken dicht op elkaar en dat schept een fijne, hechte band waar wij samen mogen werken om de mooiste taarten te maken. Het geeft mij heel veel voldoening als ik zie hoe wij de kers op de taart mogen zijn van ieder die wat te vieren heeft. Ik zorg ervoor dat de bakkerij er spik en span uitziet en help met overige randzaken zoals het maken van cake pops.
Afgelopen jaar heb ik zelfs de verjaardagtaart voor mijn vader ontworpen en gemaakt!
🍰Favoriet: Red velvet cake pops met witte chocolade
Verjaardagstaart op 10 februari!
Bij binnenkomst in de bakkerij omarmt de geur van versgebakken zoetigheid je direct. Iedere werkdag bij We Love Cakes is anders, maar het is gegarandeerd dat iedere dag weer super gezellig is met het leuke team en dat je af en toe lekkere cupcakes mee naar huis krijgt. In de bakkerij wordt je eigen creativiteit aangemoedigd. Zoals het delen van ideeën en het samenwerken aan nieuwe smaken, dit zorgt voor een goede band en voor veel enthousiasme in het team.
Ik zorg ervoor dat we de bakkerij iedere dag weer schoon achterlaten om de volgende dag weer lekker te kunnen bakken. Ook help ik vaak met het maken van cake pops of cupcakes 🧁
🍰 Favoriet: Red Velvet taart
Hoi! Ik ben Hannah, 32, born and raised in Liverpool, England, maar ik heb de het grote geluk gehad om een leuke Nederlander te vinden en woon dus sinds 10 jaar hier. Moeder van drie geweldige kinderen, ik was een tijdje bezig als thuis bakker maar vind het heerlijk om nu sinds kort bij We Love Cakes aan de slag te mogen gaan! 🍰
Ik heb altijd al van bakken gehouden en vooral het bakken en versieren van speciale feesttaarten vind ik geweldig. Vroeger was ik kinderverpleegkundige maar bakken is echt mijn passie geworden..hopelijk hoef in de keuken nooit mijn EHBO kennis te gebruiken 😉 Ik kijk er echt naar uit om hier nog veel te leren!
🍰 Favoriet: A Hazelnut praline slice or Lemon cheesecake depending on my mood 😉
Copyright 2024 © Alle rechten voorbehouden