Wie zijn wij

In 2017 leerden wij, Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden wij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende zijn wij daarna samen verder gegaan om We Love Cakes tot een hoger niveau te tillen. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.

Nathalie Nauta


Verjaardagstaart op 28 oktober


Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit 

waardoor ik in 2013 startte met We Love Cakes. Het maken van bruidstaarten is wat ik het liefste doe, daarbij haal ik energie uit het persoonlijke contact met de bruidsparen. `


Sinds januari 2019 ben ik zeer trots op de grote nieuwe professionele keuken waar wij met alle

liefde jullie prachtige taarten maken.

Aurelia Spaaij


Verjaardagstaart op 9 augustus


Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Binnen ons bedrijf houd ik mij dan ook bezig met de communicatie, administratie, de planning en ben ik daarnaast ook te vinden in de bakkerij. Naast mijn overview in het bedrijf heb ik een gedrevenheid in het voorbereiden van de bestellingen. Heb je vragen over alles wat met taart en ons bedrijf te maken heeft, neem dan contact op. Jullie zullen mij spreken via al onze communicatie mogelijkheden die wij bieden.. 


Kelly Tolboom


Verjaardagstaart op 27 juni


Ik begon al jong met bakken en ik leerde van mijn Indonesische oma veel lekkere dingen maken. Tijdens mijn opleiding tot kok kwam het onderdeel banketbakkerij voorbij en ik was verkocht!

Ik heb jarenlange ervaring in de keuken van verschillende restaurants, maar van bakken gaat mijn hart sneller kloppen!

Vanaf september 2022 versterk ik het team van We Love Cakes en ben ik naast Nathalie verantwoordelijk voor alle overheerlijke (bruids)taarten die de deur uit gaan.

Rosemarie Wagenaar


Verjaardagstaart op 11 oktober.

Waar ik enorm enthousiast van wordt zijn leuke gezellige mensen om mij heen. Daarnaast ben ik enorm dol op lekker eten. Bij We Love Cakes komen deze twee dingen als een magische (cake)mix bij elkaar. We werken dicht op elkaar en dat schept een fijne, hechte band waar wij samen mogen werken om de mooiste taarten te maken. Het geeft mij heel veel voldoening als ik zie hoe wij de kers op de taart mogen zijn van ieder die wat te vieren heeft. Ik zorg ervoor dat de bakkerij er spik en span uitziet en help met overige randzaken zoals het maken van cake pops.

Afgelopen jaar heb ik zelfs de verjaardagtaart voor mijn vader ontworpen en gemaakt!