Zakelijke Bedankjes

Hierbij een overzicht van de mogelijkheden voor een zakelijke bedankjes en personeelsattenties voor je bedrijf

Je medewerkers verassen of je klanten in het zonnetje zetten? Met een zoet bedankje zit je altijd goed! Iemand bedanken kan natuurlijk het hele jaar door, maar wij besteden extra veel aandacht aan de seizoensgebonden traktaties! Denk hierbij aan de overheerlijke chocolade letters voor Sinterklaas of ons vrolijke paasassortiment. Ook pakken we uit met Kerst, Oud en Nieuw en Valentijnsdag.

Al onze sweets maken wij zelf in onze eigen bakkerij. Hierdoor is alles aan te passen aan smaak, uitstraling en hoeveelheid. Hebben jullie een mooi bedrijfslogo wat terug mag komen op de sweets? Of zijn de bedrijfskleuren al duidelijk genoeg? Wij verpakken alle sweets mooi en stevig zodat de meeste varianten ook perfect verstuurd kunnen worden per post. 


Hieronder kun je een impressie vinden van de zoetigheid die we de afgelopen jaren hebben mogen maken voor verschillende bedrijven. Elk jaar geven we onze creativiteit weer de vrije loop en maken we een nieuw passend assortiment. Natuurlijk is het altijd mogelijk om eigen input te leveren. We zullen samen kijken wat er mogelijk is! 


Benieuwd geworden naar de mogelijkheden en staffelkortingen? Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.Soort sweet

Prijs per stuk (v.a)

Chocolade letters

€10,95

Sweetbox, verschillende maten

€12,50

Paaschocolade 

€10,50

(Paas)ontbijt op locatie

€20,50

Kerstpakketten

€17,50

Kerstkrans

€11,50

Fudge pakketje

€14,95

Macaron schuitje

€12,95

Macarons per 2 verpakt 

€4,95 

Cupcake per stuk verpakt

€4,75

Cakepops verpakt per 2

€8,50

Koekje gedecoreerd en apart verpakt

€2,50

Donut apart verpakt

€3,95

Pakket met hartje(s)

€7,50

Specifieke wensen

Op aanvraag

Toevoegen logo op eetpapier

+€0,25 per stuk

Overige 

Bedankjes

Sweets voor

Pasen

Sweets voor

Sinterklaas

Sweets voor

Kerst