Sinterklaasassortiment

Zoetigheden voor Sinterklaas bestellen


Welkom op onze pagina met het assortiment voor sinterklaas 2023. Naast onze handgemaakte luxe chocoladeletter met logo hebben wij meer in ons Sinterklaasassortiment. 


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sinterklaaspakketten bestellen

Wij hebben naast handgemaakte chocolade letters drie verschillende sinterklaaspakketten.

De prijzen zijn excl. 9% en verzendkosten.

Sweet table zakelijk

Sinterklaaspakket

€25,00


Wil je uitpakken en voor ieder wat wils bestellen? Bestel dan Het Sinterklaaspakket. Deze heerlijke box is gevuld met: brownie, blondie, pepernoten fudge, 3  grote en 3 kleine koekjes in Sint stijl én een zakje heerlijk vers gebakken kruidnootjes! En hoe leuk is het om deze dan ook nog zelf te kunnen maken met het DIY pakketje kruidnoten. 


Verzending: €7,50

Donut wall zakelijk met logo

Koekjespakket

€12,50


Eens wat anders dan een chocoladeletter? Koekjes in Sint stijl zijn een perfect geschenk. Het pakket bestaat uit 3 grote en 3 kleine heerlijke fondant koekjes in Sint stijl in verschillende smaken. Aangevuld met Sint schuimpje en vers gebakken kruidnoten.


Verzending: €4,50

Bedankjes personeel

Pepernotenpakket

€7,50


Wil jij je medewerkers in het zonnetje zetten met een klein cadeau? Bestel dan een pepernoten pakket. Een leuk klein doosje voor door de brievenbus, met heerlijke vers gebakken kruidnoten, mini chocolade letters van Belgische Callebaut chocolade en veschillende Sint snoepjes. 


Verzending: €4,50

*Onze producten bevatten gluten, melk en lactose. Daarnaast kunnen onze producten sporen van noten, soja en pinda’s bevatten. Specifieke wensen? Neem contact op.

Recensie van een blije klant!

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

''Dit is het 3e jaar dat ik chocoladeletters bestel voor mijn collega's. Er wordt zelfs al gevraagd of ze dit jaar weer komen! Ze zijn echt heerlijk, van top chocolade. Ons bedrijfslogo erop maakt het helemaal af. Een absolute aanrader en erg leuk om aan je collega's, familie of vrienden te geven.''

- Eric

Bake Five