Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Om jullie dag perfect te maken kan een bruidstaart natuurlijk niet ontbreken. Heb je al een kijkje genomen bij de foto's voor inspiratie?

Niet alleen aan de buitenkant wordt ontzettend veel aandacht besteed, maar uiteraard ook aan de smaak! We streven naar prachtige én smaakvolle taarten.

  

 

 

 

 

 

 

 

Bestelwijze

Stap 1 - Contact opnemen!

Via info@welovecakes.nl kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook.
Alle taarten van We Love Cakes zijn uiteraard uniek en persoonlijk, maar het helpt toch om een beetje inspiratie op te doen door bijvoorbeeld op onze website rond te kijken. 

 

Stap 2 - Lekker proeven!

Graag nodigen we jullie uit voor een vrijblijvend, adviesgesprek en om heerlijk te komen proeven. Je mag voor één keer met volle mond praten, want tijdens het proeven bespreken we de details van jullie bruiloft. Denk daarbij aan het thema van de bruiloft, de kleuren, de locatie, het aantal personen, het tijdstip van aansnijden en, niet geheel onbelangrijk...., de smaak!
Ook bespreken we de uitstraling van de taart. we maken direct een schets van jullie wensen.

 

Stap 3 - Bevestiging & offerte

Helemaal tevreden met het voorstel? Dan vragen we ter bevestiging van de trouwdatum een aanbetaling van 50%. Daarna kunnen we aan de slag!
De rest van de betaling vragen we je een maand van te voren te betalen. Lekker easy en hoeven jullie je over dit niet meer druk te maken.

 

Stap 4 - En nu... relax en geniet

We hebben alles bij elkaar wat nodig is om te gaan bakken. De taart zal op de besproken dag klaar staan. De week voorafgaand aan jullie bruiloft nemen we nog een keer contact op, zodat jullie weten dat alles voorspoedig verloopt.

 

Stap 5 - Getrouwd & nu wat burgelijker...

Wellicht heb je gebruik gemaakt van een taartplateau of andere mooie aankleding voor de bruidstaart. In de offerte zijn we overeengekomen op welke wijze er geretourneerd wordt.

 

Wij zijn blij dat jullie gebruik hebben gemaakt van onze diensten. En wellicht tot jullie volgende jubileum of misschien wel een babytaart.

Wij bieden een gereduceerd tarief aan voor een kleine versie van jullie bruidstaart ter ere van jullie 1-jarig jubileum.

 

Prijzen

Wij rekenen voor onze bruidstaarten een prijs per persoon:

 Naked- en crème taarten vanaf € 5,50 per persoon

Fondant taarten vanaf € 6,25 per persoon

 

 

Smaken

In de smaak is ook veel mogelijk, ga voor meer informatie naar de pagina smaken.

.