Niet alleen aan de buitenkant wordt ontzettend veel aandacht besteed, maar uiteraard ook aan de smaak! Wij streven naar prachtige én smaakvolle taarten.
Voor onze taarten gebruiken we een overheerlijke luchtige biscuitmix, je hebt hierbij de keuze uit naturel of chocolade. Wil je liever een cake, dan kun je kiezen uit red velvet of carrot cake. De taarten worden rijkelijk gevuld met doorgaans drie lage vulling. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden en combinaties. Voor ieder wat wils!
Hieronder vind je de diverse mogelijkheden. De buitenkant van de taart wordt gemaskeerd met een vanille botercrème. Een witte chocoladeganache is ook mogelijk, hiervoor wordt € 4,50 per laag extra geregekend.
De standaard vullingen (links van boven naar beneden) zitten in de taartprijs verwerkt, de luxe vullingen hebben een meerprijs vanaf € 2,50 per laag (rechts van boven naar beneden).
"Standaard" vullingen |
"Luxe" vullingen |
|
♥ Jam (toevoeging als een laagje onder een vulling) | Crème of room met: | |
♥ Aardbeienjam | ♥ Bastogne | |
♥ Abrikozenjam | ♥ Oreo | |
♥ Bramenjam | ♥ Bokkenpootjes | |
♥ Bosvruchtenjam | ♥ Speculaas | |
♥ 4-vruchtenjam | ♥ Salted caramel | |
♥ Lemon curd | ♥ Frambozen | |
♥ Kersen | ||
♥ Mokka | ||
♥ Cream cheese | ||
Vlaaivullingen |
Slagroom met stukjes vers fruit en een laagje bijpassende jam |
|
♥ Aardbeienvlaaivulling | ♥ Aardbeien | |
♥ Kersenvlaaivulling | ♥ Frambozen | |
♥ Ananasvlaaivulling | ♥ Rode besjes | |
♥ Een combinatie van bovengenoemde vruchten | ||
|
Chocolade |
|
♥ Vanille | ♥ Melkchocolade mousse | |
♥ Aardbeien | ♥ Witte chocoladebotercrème | |
♥ Citroen | ♥ Chocolade botercrème (puur of melk) | |
♥ Witte chocolademousse | ||
Bavaroise |
Bavaroise |
|
♥ Aardbeien | ♥ Frambozen | |
♥ Citroen |
♥ Hazelnoot | |
♥ Limoen | ♥ Bosvruchten | |
♥ Tiramisu | ||
♥ Amandel | ||
♥ Chocolade | ||
|
||
Room |
|
|
♥ Slagroom | ♥ Champagnecrème | |
♥ Banketbakkersroom |