maandag, 22 juli 2019

Prijzen

Alle taarten zijn met veel aandacht en volledig handgemaakt. De prijs voor een bruidstaart start vanaf € 4,75 per persoon.
De definitieve prijs is afhankelijk van het ontwerp en de gekozen vullingen.

Voor meer vragen, neem gerust contact op en ontvang een offerte!

 

Het bestelproces

Stap 1: Neem contact met ons op.
Bij voorkeur via het contactformulier op onze website, maar een e-mail of via de telefoon kan natuurlijk ook. Vergeet niet de belangrijke details te vermelden: jullie trouwdatum, de locatie, het aantal gasten en de stijl die julie in gedachte hebben voor de dag zelf (en voor de taart). Stuur foto's van wat jullie mooi vinden, die jullie bijvoorbeeld eerder op Pinterest of Google hebben gevonden, naar mij toe. Zo krijg ik een beter gevoel voor de stijl die jullie aanspreekt. Alle taarten van We Love Cakes zijn uniek en persoonlijk, maar het helpt enorm om een beetje inspiratie te hebben om te beginnen....

Stap 2: Persoonlijk adviesgesprek&proeverij
We nodigen alle bruidsparen uit voor een proeverij. Met een lekker kopje thee of koffie bespreken we al jullie wensen, en komen we samen tot een perfect ontwerp van jullie taart. Jullie krijgen ook heerlijke stukjes taart en vullingen om te proeven, zodat de binnenkant van de taart ook helemaal naar jullie wens wordt. Tijdens het gesprek ga ik jullie van alles vragen zodat ik te weten kom wat voor jullie de perfecte bruidstaart is. Als het goed is weet ik aan het eind van het gesprek genoeg om een passende offerte voor jullie te maken.

Stap 3: Offerte&aanbetaling
Op basis van alle informatie die ik van jullie tijdens de afspraak heb gekregen, maak ik een voorstel, incl. prijsopgave, voor jullie. Deze ontvangen jullie per email. Op het moment dat jullie helemaal blij zijn met het voorstel, en jullie akkoord gaan met de offerte zetten we de datum vast. In de offerte ontvangen jullie ook de betaalgegevens. 

 Stap 4: Relax en geniet...
...jullie bruidstaart is in goede handen. Ik zorg voor alles rond de taart. Ik neem contact op met jullie locatie om de bezorgdetails te bespreken, als we dit zo hebben afgesproken. Ik neem contact op met jullie bloemist om zeker te weten dat de juiste bloemen voor de taart gekocht worden. Ik bestel de bijzondere ingrediënten die nodig zijn voor jullie bruidstaart. Mochten jullie nog vragen hebben in deze periode, kunnen jullie altijd contact opnemen. Kort voor jullie dag wordt alles vers gebakken en wordt de taart gemaakt zoals we hebben afgesproken. Op de dag zelf bezorg ik jullie taart op de locatie en zorg voor een goede overdracht aan jullie locatie. Jullie enige taak is genieten van jullie bruidstaart, van jullie dag en van elkaar!

Stap 5: Na de bruiloft...
Na de bruiloft zien we elkaar soms nog een keer, als jullie het gehuurde taartplateau terugbrengen. Gezellig! Anders mailen we nog even want ik ben zo benieuwd hoe jullie dag is gegaan!
Ik ben natuurlijk ook reuze benieuwd wat jullie en jullie gasten van de taart vonden. Hebben jullie mooie foto's van jullie fotograaf van de taart en/of het aansnijdmoment? Daar word ik altijd extra blij van!

Stap 6: 1e jubileum taart en meer
We hopen natuurlijk dat jullie de bruidstaart zo lekker vonden, dat jullie nog een kleine verse taart voor jullie 1e jubileum willen bestellen (voor een speciaal jubileumtarief uiteraard!). Vergeten jullie ook niet om contact met ons te nemen als jullie een verjaardagstaart, babyshower taart of gewoon-omdat-het-lekker-is taart nodig hebben?

 

 

Over ons

We Love Cakes maakt taarten, cupcakes
en nog veel meer lekkers.

Wij zijn te bereiken op:

Telefoon: 0653370905
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of vul ons contactformulier in.

Disclaimer

Disclaimer