Wie zijn wij

 

Drie jaar geleden leerde Nathalie en Aurelia elkaar kennen. Vanaf de eerste dag werden zij dikke vriendinnen en al snel bleek het ook zakelijk fantastisch te werken. Zodoende is Aurelia een jaar geleden bij We Love Cakes aan de slag gegaan. “Stil zitten doen we niet, we houden van meters maken”.

 

Nathalie Nauta

Verjaardagstaart op 28 oktober

Van jongs af aan stond ik al bij mijn oma in de keuken te bakken. De hobby groeide uit totdat ik 7 jaar geleden startte met We Love Cakes. Sinds januari ben ik zeer trots op de grote nieuwe keuken waar we met plezier gasten kunnen ontvangen en we heerlijk kunnen bakken. Het aller leukste aan dit werk vind ik bruidstaarten maken en het persoonlijke contact!

 

Aurelia Spaaij

Verjaardagstaart op 9 augustus

Ik heb een enorme passie voor plannen, organiseren, regelen en heb een berg aan ervaring in de horecabranche. Sinds dat ik kan lopen, bedien ik mensen op hun wenken en daar geniet in onwijs van. Ik vind de sociale kant van het vak het leukst. Ik heb altijd een passie gehad voor kokkerellen. Taarten bakken is een andere tak van sport! Ik ben blij dat ik bij Nathalie ervaring op doe. We zijn een sterk team samen!

 


“Uniek, persoonlijke en vrolijk, maar vooral erg lekker!”